Novinky

  
Jako každoročně jsme společně s dalšími majiteli našeho krásného plemene soustředili spoustu krásných fotek tibetských teriérů. A tak si máte možnost udělat radost stolním týdenním kalendářem a našimi chlupáčí.
Více infomací a podrobnosti objednání najdete na webu
Týdenního stolního kalendáře s tibetskými teriéry 2014

 

* * * * *

    
24-31/12/2013 Vánoce - Silvestr
Vánoce a Silvestr jsme trávili s přáteli. A protože nemám ráda sezení u televize a cpaní se cukrovím, využili jsme vánoční svátky k výletům:

25/12/2013 - Výlet na hrad Kostomlaty
26/12/2013 - Procházka v zámeckém parku Krásný dvůr
28/12/2013 - Poslední výlet roku 2013 na hrad Košťálov
31/12/2013 - Silvestr u Bruknerů
    
   
24/12/2013 Naše "J" Legs-Smoňata oslavila 1. narozeniny
   
    
14/12/2013 Seminář masáže psů

Yvona s Elou a já s Yushou jsme se zúčastnily semináře o masážích psů. Bylo to velmi zajímavé a kromě základů masáží psů jsem dospěla k názoru, že na to máme špatné plemeno, protože mi překážejí chlupy :o)))

Na pár fotek z úžasné soboty najdete ZDE

   
     
07/12/2013 Výlet na adventní trhy do Německa

Týden po "psím" výletě jsme se vydaly s Yvonou a mojí máti na nákupy a výlet na advetní trhy do Německa - Schweinfurt & Würzburg. I tam jsem fotila o sto šest fotky můžete vidět ZDE

   
      
30/11/2013 Adventní výlet s tibetskými teriéry

   
Společně s Marcelou a Mirkem Stejskalovými jsme zorganizovali letošní poslední společný výlet tibetských teriérů. Bylo to moc prima, počasí se vydařilo, posezení v hospůdce bylo příjemné a na galerii z akce se můžete podívat ZDE.

 
    
26/11/2013    Thamík slavil narozeniny
Pejsek z našeho "B" vrhu Thamík oslavil již 9. narozeniny. A protože jeho páníčci jsou naši přátelé, byli jsme se na ně v říjnu podívat a pořídili jsme tuto společnou fotku Danyho dcery Almičky, Thamíka, Jany a Any.

Thamíkovi přejeme všechno nej ....

   
   
06/10/2013 Speciální výstava KTP Viničné (SK)
Na letošní TDE ve Viničném na Slovensku jsme se sice nehlásili, ale jeli jsme se podívat. Na nedělní speciální výstavu Klubu tibetských plemien nás nalákala delegace uznávaného slovisnkého rozhodčího a chovatele Primože Peera.
Yusha stávkovala jako nikdy, a tak si odvesla V3 ze třídy šampionů.
Naše skvělá veteránka, neustále dobře naložená Anda si vedla víc jak skvěle a svým výsledkem V1, Nejlepší veterán výstavy (BIS veterán) nás potěšila.

Obě výstavy se nám líbili a děkujeme Martině a Milanovi Adámekovým za pohostinost. Víkend jsme si užili

   
14/09/2013 Utčina narozeninová party  
Na oslavu Utčiných narozenin jsme jí uspořádali narozeninovou party u Korinky a její paničky Saši na chatě. Oslavit to s Utkou přijeli i její vnoučátka Ela a Aishi s kámoškou Kaminkou.

Užila si psího dortu, my výletu po lese a lidského dortu. Na závěr náročného odpoledne jsme si opekli buřtíky. Děkuji Saše a Bruknerům za prima odpoledne, určitě si to někdy zopakujeme!

Galerie z Utčiny party
zde

       
      
07/09/2013 Utka slaví 13. narozeniny
Po dvoutýdenní dovolené na chatě jsou Bobiny zpátky doma. Utka v sobotu oslavila své 13. narozeniny, ale oslava bude až další víkend, protože jako první je čekala všechny vana ... přeci jen dva týdny jsou znát.

Utce přejeme všechno nej... a hodně dalších společných let!

     
    
31/08/2013 Výlet s tibeťáky a jejich přáteli na Křivoklát
Poslední srpnový víkend jsme strávili opět ve společnosti party lidí s jejich tibeťáky a kamarády. Naše čubiny byly již týden s Utčinou dcerou Korou na chatě a tak jsem si pro Yushu a Jany musela zajet ... přeci jen jet na psí výlet bez psů není ono :o))

Počasí bylo povedené, lidi a jejich psíci byli skvělí. Sešlo se nás 16 lidí a 18 psů. Krásné zakončení léta. Děkuji všem za společnost a těším se na viděnou příště ... myslím, že do Vánoc bychom ještě jednu akci zvládnout mohli :o)

A tentokrát jsem neměla foťák jen jako zátěž v batohu, ale dokonce jsem i fotila:
GALERIE Z KŘIVOKLÁTU

      
       
24-25/08/2013 2 x MVP Leipzig  
C.I.B. A´Naya Lamleh Legs-Smon "Any"

1. den:
V1, Vet. CAC .
.. splnila podmínky pro German Veteran Champion

2. den:
V2, res. Vet. CAC

Za odvoz a společnost děkujeme Martině Adámekové a gratulujeme k úspěchům obou jejích tibeťáků


(photo: Martina Adámeková)

       
      
16/08/2013 Amy  

H´Amaia Lamleh Legs-Smon trávila se svými pánečky aktivní dovolenou. Děkujeme za krásné fotky!

        
      
03-04/08/2013 Klubová výstava a víkend s TT Smržovka (penzion U Potůčku)

První víkend v srpnu jsme si vyjeli na klubovou akci - v sobotu se konala výstava bez zadávání klubového vítěze. Naši mazánci si vedli dobře:
Ch. H´Aishi Lamleg Legs-Smon ... V1, CAC (třída vítězů) ... tentokrát s paničkou Yvonou a šlo jim to super!

Jang-mu Lamleh Legs-Smon "Jany" ... N2
(třída dorostu) ... po nepovedeném zážitku v Lanškrouně se Jany rozhodnla, že výstavy jsou věc škodlivá a nepředvedla se ani trochu :o))

C.I.B. D´Yusha Lamleh Legs-Smon ... V2, res. CAC (třída vítězů) ... Yusha měla svůj den, předvedla skvěle i když na prvenství to nestačilo :o)

C.I.B. A´Naya Lamleh Legs-Smon "Any" ... V2 (třída veteránů)

Galerie z výstavy:
Fotogalerie z výstavy (Tomáš Jemelka) a Fotogalerie tibeťáků na výstavě v pohybu (Kateřina Kovaříková)

C.I.B. A´Naya Lamleh Legs-Smon "Any"

 

C.I.B. D´Yusha Lamleh Legs-Smon "Yusha"

Ch. H´Aishi Lamleh Legs-Smon "Aishi"

Jang-mu Lamleh Legs-Smon "Jany"

Eyala Lamleh Legs-Smon "Any"

 

   (foto: Kateřina Kovaříková)

  
Odpoledne jsem se ujala pořádání soutěže pro páníčky a jejich čtyřnohé kamarády. Bylo to moc prima, všichni zúčastnění byli skvělí!
Večer nás ještě čekalo povídání z cest majitele Penzionu U Potůčku pana Ivo Rašína. Chcete-li aspoň trochu načerpat atmosféru akce, mrkněte na
Momentky z výstavy a setkání přátel TT

V neděli Simona Jemelková pro přítomné připravila přednášku na téma výkladu standardu tibetského teriéra.
K poledni jsme se sbalili a vyrazili směr Sobotka, kde v nedaleké vesničce Netolice jsme navštívili Janu a Sváťu. Posezení na zahradě krásného statku a skvělá společnost byla úžasným završením víkendu.
     

   
      
     
21/07/2013 MVP Mladá Boleslav  
Na mezinárodní výstavě v Mladé Boleslavi se ve třídě dorostu předvedl pejsek z posledního vrhu Ja-lung "Lung" s paničkou Janou. Přísnému panu rozhodčímu Miroslavu Václavíkovi se moc líbil a získal ocenění VN2. Gratuluji!

My jsme mu jeli na výstavu fandit s mamkou Yushou a ségrou Jany a tak jsme si ho mohli vyfotit, jaký z něj roste pěkný, silný chlapík. Jsme na něj moc pyšní!

      
     
11/07/2013 Bobo slavil narozeniny  
Gyeshi Lamleh Legs-Smon "Bobo" oslavil ve Finsku již své 3. narozeniny ... hrůza jak to letí. Přejeme jemu i paničkám Kirsi a Mari všechno nej... do dalších let.
    
      
29/06 - 07/07/2013 Dovolená  
Původně jsme měli jet na dovoklenou na Moravu, ale já jsem pak byla líná řídit tak daleko :o) a tak jsme si půjčili od známých chatu nedaleko Chýše na Karlovarsku. Dopoledne jsem obvykle s Yushou a Any jela kousek na kole a odpopledne jsme pak vyráželi na různé výlety se psy i bez nich. Galerii z dovolené najdete na facebooku

Utka

Any, Jany a Yusha na Andělské hoře u Karlových Varů

        
       
16/06/2013 Jizerské hory - Smržovka  

Ela Aishi Yusha
Bylo vedro, že by psa ven nevyhnal, tak jsme o víkend vyrazili do Jizerek, abychom připravili trasu pro srpnové Setkání přátel TT v rámci klubové výstavy TTC. V lese a ve skalách bylo velmi příjemně, užili jsme si super sobotu s Bruknerovými. Následoval oběd a kávička v penzionu U Potůčku a pak jsme vyrazili zpět. Ugrilovali jsme skvělou véču a v neděli ráno jsme po snídani vyrazili s holkama zpět domů. Více fotek najdete v galerii na FB
      

Kino u Bruknerů
Ela chodí do kina pravidelně, Aishi je kulturní barbar, ten jen nárazově ... oba svorně se snaží dostat zařízení kina na zoubek ... naštěstí je odolné a stále zdokonalované páníčky a tak se jim to nepovedlo.

Yusha byla představením také nadšená, hlasitě ho komentovala :o)

Jany   Yusha po náročném sobotním programu
     
16/06/2013 NV výstava Klatovy  
Výstavy v Klatovech jsme se tento rok nezúčastnili, protože jsme měli jiný program. Ale naše barvy hájila štěňule z našeho posledního vrhu:

Ja-su Dhari Lamleh Legs-Smon "Daisy" ... VN1 (třída štěňat)

Daisy, její "ségře" Aimi i paničkům Ladě  a Mílovi gratulujeme!

        
       
09/06/2013 Klubová výstava TT Lanškroun

Na klubovou výstavu do Lanškrouna jsme jeli s Bruknerovými. Aishik se rozhodl, že to není jeho výstavní den, nechtěl se předvádět a tak jsme odstoupili i když se panu rozhodčímu Zdeňku Klimentovi líbil (později jsme zjistili, že měl cosi zapíchnutého v dásni :o( Holky si vedly lépe:

C.I.B. A´Naya Lamleh Legs-Smon "Any" ... V1 (třída veteránů) ... Anynka v Lanškrouně oslavila své 10. narozeniny!!!!
Jang-mu Lamleh Legs-Smon "Jany" ... VN
1 (třída štěňat)
 

foto: Sengge    
        
26/05/2013 MVP Litoměřice

V Čechách naše barvy hájil pejsek z posledního vrhu Ja-lung "Lung" s paničkou Janou v Litoměřících, kde si na první výstavu vedli dobře a získali od slovenské rozhodčí Lindy Volárikové ocenění VN. Gratuluji a těšíme se na viděnou

    
     
25/05/2013 ÖTH KLUBSCHAU
Tentokrát jsme si vyrazili na výstavu do Rakouska. Udělali jsme si to trochu výletně a přespali v Mikulově.

Rakouskou klubovou výstavu posuzovala německá specialistka Karin Acker

C.I.B. A´Naya Lamleh Legs-Smon "Any" ... V1 VS, Vet. Sieger NÖ (třída veteránů)

Jang-mu Lamleh Legs-Smon "Jany" ... VN2
(třída štěňat)

     
      
11/05/2013 Nepomuk

Udělali jsme si výlet do Nepomuku navštívit pejska z našeho "B" vrhu Thamínka. Danyho dceru Almu a jejich kamarády. Děkujeme Buckům za svělou sobotu a péči o jejich pejsky. Janynce se mo líbil jejich flanderský bouvier Artuš :o)

   
     
05/05/2013 MVP Praha  

Jany byla na své první výstavě ve třídě štěňat. Podpořit jí přijel brách Lung s páníčky, a tak jí držel packy, že dostala od polského rozhodčího pana Redlického krásný posudek a VN2

Ja-Lung "Lung" Lung, Yusha a Jany "Jang-mu "Jany"
        
  Narozeninový duben
28/04/2013    
A konečně oslavili narozeniny i naše poslední dubňata "H"čka Amy, Aishi a Hotík (Alfík)

Aishi

 

Amy

   
19/04/2013  
Našim "C"čkům Korině, Kamíkovi a Sherymu je už  7 let ...  a užívají si života se svými skvělými rodinami!

Kora

 

Kamík

       
12/04/2013  
Naše milovaná Bobina Yusha oslavila své 6. narozeniny ... letí to fakt rychle!!!

Narozeniny si užila se svými dvěma dcerkami Jany a Dhari. Dharinka stále čeká na ty nejlepší páníčky, které bude milovat a dávat jim pozitivní energii každý den!
   
     
05/04/2013 První z našich dubňat Elinka, Enynka, Nellinka a Jonáš oslavili své 5. narozeniny ...  děkujeme jejich páníčkům za skvělou péči!
Elinka Enynka Jonáš
           
02/02/2013 MVP Brno  
Yushin synek Rimbaud (foto vpravo) (Išoleg Lamleh Legs-Smon) zahájil svou výstavni kariéru ziskem V1, CAJC
 

Andin synek Aishi (foto vlevo)(H´Aishi Lamleh Legs-Smon) už je ve výstavních kruzích mazák a tak se mu podařilo ziskem posledního CACe dokončil titul
ČESKÝ ŠAMPION

Majitelům Rimbauda a Aishíka gratulujeme!

        
10/01/2013 Rimbaud slavil 1. narozeniny!

Yushin synek Rimbaud slavil své první narozeniny ... užil si báječnou párty se svou úžasnou rodinkou.

Přejeme všechno nejlepší a těšíme se na viděnou!

 

    


Občasník pro příznivce TT
  Občasník č. 8/2011
(dočasně jsem vydávání Občasníku přerušila, protože jako tiskový a propagační referent TTC dvakrát do roka zpracovávám Zpravodaj)

     

             

      

Archiv novinek
    

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013


Archiv našich dalších aktivit
    
   
Videa z výstav tibetských teriérů 2005-8 na DVD
Máte-li zájem, kontaktujte mě.