Vánoce a Nový rok ... (12/2009)

Jak jsme si užívali vánoce a nový rok

Vánoce byly jako každýá rok příjemné ... podnikli jsme několik návštěv ...navštívili jsme Buckovi v Nepomuku, Elinkovi na Kladně a na návštěvu dorazili i Čermákovi. A taky jsme si udělali výlety do hor na Dlouhou Louku s kamarádkou Bíbou a její rodinou.

     

Vánoce doma


Vánoce? Dejte pokoj ... já chci spinkat!    (Utka)

A to já chci dárek ....    (Anda)

Vánoce?? Co to je?? To je ta kostička, co jsem dostala?    (Yusha)

Strašidlo, opice a Kora ... kdo je kdo???
        

Na výšlapu s Elinkou

Elinka s Kaminou a paničkou Yvonou nás vzali na asi dvou a půl hodinový špacír do lesa, který byl fajn a udělal nám velmi dobře. Páníček Luděk s námi tentokrát nemohl, protože ležel v posteli s chřipajznou a Fífa byl v rekonvalescenci .. to nás mrzelo a těšíme se, že příště vyrazí chlapi s námi

   

Dlouhá Louka s Bíbou

V horách bylo náááádherně ... bílo a pěkně mrazivo. Vyfoukali jsme si hlavy a bylo nám úžasně. Jeden výlet jsme jeli jen s Bíbou a paničkou Alicí a druhý i s páníčkem Jardou a rodinnou kamarádkou. Druhý výlet byl delší a náročnější ... silnice klouzala a i když byla zima a sněhu habaděj, tak my jsme se vydali zpět neznámou cestou. Ocitli jsme se cca půl kilometru na silnici pod parkovištěm, kde jsem zaparkovala auto. Chvíli jsem si hrála na hrdinku, ale nové botky klouzaly po uklouzané silnici a já to nakonec vzdala. Paníček Bíby dostal klíčky a my na něj počkaly pod stromem :o)))